Парламентът взе решение, което гарантира, че българското правителство няма да праща

...
Парламентът взе решение, което гарантира, че българското правителство няма да праща
Коментари Харесай

БСП: За нас най-важното е, че няма да изпращаме оръжия за Украйна |

Парламентът взе решение, което подсигурява, че българското държавно управление няма да праща оръжия на Украйна. За нас това е най-важното и по тази причина желая да благодаря персонално на премиера Петков и на обединението, че успяхме в развой на полемика да реализираме единодушие, както и да благодаря на опозицията, която също поддържа това решение.

Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов в коридорите на Народното събрание, откакто Народното събрание даде мандат на Министерския съвет да прати военнотехническа помощ на Украйна. 

" Парламентът взе едно положително и рационално решение, което продължава икономическата и финансова помощ към Украйна и украинските бежанци у нас. Решение, което подсигурява политическа поддръжка за Украйна за участие в Европейски Съюз ", сподели той. 

Според Симов днешното решение е нещо, което рядко се случва. 

" Няма никакво двуличие, постоянно сме упорствали за това - нито един патрон за Украйна, никакво оръжие за Украйна. С признатото решение ние подсигуряваме, че това няма да се случи. Смятам, че решението е рационално и работи най-добре в интерес на България ", съобщи Александър Симов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР